BAŞKANIMIZ SEDAT İŞERİ’NİN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Başkanımız Sedat İşeri Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Mesajında “Bu yılda mübarek Kurban Bayramı’na milletçe el ele gönül gönüle ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.Bizler, bayramların ruhunu, bayramların vesile kıldığı paylaşma ve kardeşlik duygularını asırlar boyu içimize sindirmiş, bu atmosferi tüm yıla yaymış necip bir milletin temsilcileriyiz.İnanıyorum ki, bu bayramda bu ruhu gösterecek, birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacak, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz.Bu duygu ve düşüncelerle; Kurban Bayramının tüm İslam alemi ve dünyada barışın hakim olmasına vesile olmasını temenni eder, tüm islam aleminin Kurban Bayramını kutlar, sevdikleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmelerini, sağlık içinde daha nice bayramlara kavuşmalarını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.”dedi.

Yorum yazmak ister misiniz?