TOBB Oda / Borsa Genel Sekreterleri Bilgilendirme Semineri

TOBB Oda / Borsa Genel Sekreterleri Bilgilendirme Seminerine Borsamız Genel Sekreteri Emre UZER katıldı. 2 gün süren seminerin kapanış oturumunda Genel Sekreterlere hitap eden TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 81 il ve 160 ilçedeki Oda ve Borsa camiası olarak tek bir aile olduklarını vurgulayarak, “Türkiye’nin her kesiminden, her sektöründen şirketleri, girişimcileri temsil eden, tek meslek örgütüyüz. Gücümüz de, birliğimizden, birbirimize sımsıkı kenetlenmiş olmamızdan geliyor. Birliğimiz, gücümüz ve etkinliğimiz, bu camianın farkıdır. Başka kurumlardan bizi ayrıştıran, bizi öne çıkartan en büyük özellik budur” dedi.Hisarcıklıoğlu TOBB olarak kendilerine düşen görevin, Genel Sekreterleri en iyi şekilde hazırlamak ve bilgi ile donatmak olduğunu ifade etti.

BİR CEVAP BIRAK