TOBB ÜYELERİNE NEFES KREDİSİ

TOBB’nin T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Denizbank A.Ş. ile arasında imzalanan protokol çerçevesinde Kastamonu Ticaret Borsası Üyeleri; Küçük ve Orta Ölçekli işletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere “TOBB NEFES KREDİSİ” T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kastamonu Şubesinden ve Denizbank A.Ş. Kastamonu Şubesinden, Kredi azami limiti 50.000 TL.ye kadar yıllık %9.90’dan vadesi 12 ay olup, aylık eşit taksitli kullandırılacaktır. Üyelerimizin Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odasından alacakları Faaliyet Belgesinde “TOBB Nefes Kredisi Başvurusu içindir” yazılacaktır. Bankalar tarafından masraf olarak 250 TL talep edilecek ve Hazine Müsteşarlığının talep edeceği kefalet başvurusu bedeli ve komisyonu dışında üyelerimizden herhangi bir masraf komisyon talep edilmeyecektir.

BİR CEVAP BIRAK