13.10.2017 TOBB GENEL BAŞKANIMIZ M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NUN KASTAMONU’YA GELİŞİ İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI

Yönetim Kurulu Başkanımız Sedat İŞERİ, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk ARSLAN ve Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet PATTABAN başkanlığında düzenlenen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun 16 Ekim 2017 tarihinde Kastamonu’ya gelişlerinde, ilimizin sorunlarının anlatılması ile ilgili müşterek toplantıya,Kastamonu Ticaret Borsası Meclis Üyeleri ve Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerinin katılımı ile bir basın toplantısı gerçekleşti.